Hayat 2024 İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.3 IMDB Puanı 95 Görüntülenme

Hayat 2024 İzle

Babasının zoruyla nişanlanan genç bir kadın olan Hicran, kendi isteği dışında yapılan törene karşı çıkarak evden kaçar. Nişanlısı Rıza, başlarda Hicran'ın kendisini istemediğini düşündüğü için bu durumu çok önemsemez. Ancak zamanla bu aşağılanma duygusu Rıza’nın canını sıkmaya başlar ve Hicran’ı bulmak için İstanbul’a gider.
Hicran ile Rıza’yı farklı arayışlar için bir araya getiren İstanbul’da ikisi de kendi içsel savaşları ve toplum baskısıyla mücadele eder. Dramatik bir aile çatışması ve kişisel özgürlük mücadelesi etrafında dönen derin bir hikayeyi anlatan yapıma Hayat 2024 İzle seçeneğiyle ortak olabilirsiniz.
Hayat Konusu
Film, zorla nişanlandırılan Hicran adlı genç bir kadının, ailesinden ve toplumdan kaçma çabalarını konu alır. Hicran, babasının baskısıyla evlenmek istemediği Rıza ile nişanlanmak zorunda kalır. Bu baskıya dayanamayarak evden kaçar.
Başlangıçta nişanlısı Rıza, Hicran’ın onu istemediğini düşünerek bu duruma kayıtsız kalır. Ancak zaman geçtikçe Hicran’ın onu reddetmesi Rıza’nın gururuna dokunur ve genç kadını bulmak için İstanbul’a gider. Rıza'nın yolculuğu, kendi içsel çatışmalarını ve Hicran ile yüzleşme isteğini açığa çıkarır. Hicran ise kendi özgürlüğü için mücadele ederken aile baskısının ve toplumun dikte ettiği kurallarla karşı karşıya kalır.
Oyuncu Kadrosu
Projenin yönetmen koltuğunda insan psikolojisi ve derin dramatik temaları işlediği Masumiyet, Kader, İtiraf gibi kült filmleriyle Türk sinemasının önemli isimlerinden biri olan Zeki Demirkubuz yer almıştır. Başarılı yapımın oyuncu kadrosunda ise Miray Daner, Burak Dakak, Cem Davran, Melis Birkan ve Duygu Demirkol gibi güçlü isimler bulunur.


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz detay eklenmemiş.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?