Köpekler Firarda İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.2 IMDB Puanı 93 Görüntülenme

Köpekler Firarda İzle

Köpekler Firarda, Velikolepnaya Pyaterka orijinal ismiyle 2024’de gösterime giren bir animasyon yapımdır. Yanlışlıkla Metropolitan Opera’ya giren Samson’un yaşadığı maceraları konu alan film, ana karakterimizin yeni arkadaşlarıyla birlikte atıldığı serüveni sunar.
Meraklı ve tembel bir sokak hayvanı olan Samson, tiyatronun en önemli balerini Anastasia'nın köpeği olan Margot ile tanışır. Bu sırada Metropolian Opera’da herkesin merakla beklediği gösteride bir taç kaybolur. Samson, Margot ve arkadaşları bu durumu çözmek için hemen atılırlar. Köpekler Firarda izle seçeneğiyle sevimli kahramanların eğlenceli maceralarına konuk olabilirsiniz.
Köpekler Firarda Konusu
Köpekler Firarda, meraklı bir sokak köpeği olan Samson’un şehrin büyük tiyatrosunda yaşadığı maceraları konu alır. Metropolian Opera’ya giren sevimli hayvan, içeride dolaşır ve pofuduk Margot ile tanışır. Anastasia adında bir balerinin köpeği olan Margot başarılı dans performansı sergiler ve tüyleriyle oldukça büyüleyicidir.
Tiyatroda düzenlenen en önemli gösteri için bir tacın kaybolmasıyla etkinlik iptal edilmek üzeredir. Büyük günü kurtarmak için iş birliği yapan sevimli hayvanlar, kahramanlıklarını sergilemek için harekete geçerler. Birbirinden farklı 3 köpekle daha tanışan Samson, arkadaşlarıyla birlikte heyecan dolu bir maceraya atılır. Acil durumu hemen çözmek için işe koyulan kahramanlar, kaybolan tacı bulmaya yardımcı olurlar.
Oyuncu Kadrosu
Vasily Rovensky tarafından hem yazılan hem de yönetilen animasyon filminin seslendirmen kadrosunda Anna Starshenbaum, Diomid Vinogradov ve Garik Kharlamov yer alır.


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Velikolepnaya pyaterka

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?