Afacanlar Kampta İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
4.6 IMDB Puanı 46 Görüntülenme

Afacanlar Kampta İzle

Komedi türünde yerli bir yapım olan Afacanlar Kampta, hareketli bir çocukluk geçiren gencin dedesiyle yaşadığı macerayı ele alır. Henüz küçük yaşlardayken babasının çalıştığı AVM’yi kurtaran Emirhan, büyümüş ve sorumluluk almaya başlamıştır. İş deneyimi elde etmek için dedesinin düzenlediği çocuk kampında görev alır. Kamp alanına gelen Amerikalı ekibin hırsızlık girişimiyle işler normal seyrinden çıkar. Emirhan’ın içerisine düştüğü zorlu maceraya Afacanlar Kampta izle opsiyonuyla ortak olabilirsiniz.
Filmin Konusu
Afacanlar Kampta, çocukluk yıllarında oldukça renkli bir kişilik olan Emirhan’ın gençlik döneminde yaşadığı serüveni konu alır. Dedesinin sakin bir kasabada düzenlediği çocuk kampında çalışmaya başlayan genç, sorumluluk almanın bilinciyle tanışır. Böylece hayatın heyecan ve eğlenceden fazlası olduğunu öğrenir. Saffet dedenin kampındaki maceracı ruha sahip 25 çocuk, kendi geçmişini yad etmesini sağlar.

Yaz boyu çalışacağı yerle bağ kurmaya başlayan Emirhan, sakin geçen günlere ayak uydurur. Ancak belgesel çekmek amacıyla kasabaya yerleşen Amerikalı ekip bu durumu değiştirecektir. Ekibin gizli amacı, yalnızca bulundukları bölgede yetişen Zinya adlı çiçeği ele geçirmektir. Çok geçmeden gerçeği öğrenen Emirhan ve çocuklar, amansız bir mücadeleye girişir. Dede Saffet’in ortadan kaybolmasıyla işler daha karışsa da çiçeği korumak için ellerinden geleni yaparlar. Siz de Afacanlar Kampta izle seçeneğiyle çocukların verdiği mücadeleye şahit olabilirsiniz.
Oyuncu Kadrosu
Yapımın yönetmen koltuğunda oturan Enes Ateş, senaryo yazım sürecini de üstlenir. Başrol oyuncusu henüz küçük yaşlarda tanınırlık kazanan Berat Efe Parlar’dır. Oyuncu kadrosu arasında Talha Tosun ve Ebrar Demirbilek gibi isimler yer alır. Komedi öğeleriyle öne çıkan Afacanlar Kampta 2024 yılının Ocak ayında vizyona girmiştir.



  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz detay eklenmemiş.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?