Meşru Gayrimeşru Film İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.9 IMDB Puanı 58 Görüntülenme

Meşru Gayrimeşru Film İzle

27 Eylül 2024 tarihinde gösterime giren Meşru Gayrimeşru, son zamanların dikkat çeken komedi filmleri arasındadır. Hem yönetmenliği hem senaristliğini Ömer Kaydı’nın üstlendiği yapım, izleyicilere seyir keyfi sunmanın yanı sıra yer yer önemli eleştirilerle de düşünmeye sevk eder. Haksızlık ve yolsuzlukları eğlenceli bir temayla işleyen filmin süresi ise 1 saat 45 dakikadır. “Meşru Gayrimeşru film izle” butonuna tıklayarak kesintisiz ve HD yayın kalitesinin tadını çıkarabilirsiniz.
Meşru Gayrimeşru Oyuncu Kadrosu
Gösterime girmesiyle birlikte konusu kadar oyuncu kadrosu da merak edilen Meşru Gayrimeşru, sinema sektörünün öne gelen isimlerine ev sahipliği yapar. Meşru Gayrimeşru oyuncu kadrosu içerisinde; Erkan Can, Kemal Uçar ve Şahin Sarsu gibi popüler isimler yer alır.
Başarılı oyuncularla dikkat çeken yapım, “Dersimiz: İllegal Sanatlar” sloganıyla da çok konuşulmuştur. Yakın tarihte yaşanan dolandırıcılık girişimlerine karşı önemli bir eleştiri sunan yapımdaki oyunculuklar da oldukça başarılıdır.
Meşru Gayrimeşru Konusu
Meşru Gayrimeşru tarihi 27 Eylül olmakla birlikte gösterime girdiği andan itibaren konusu dikkat çekmeyi başarmıştır. Filmde, telefon dolandırıcılarına kanan bir hukuk profesörünün zorlu macerası anlatılır. Baş kahraman Erdem Kuş, baktığı davalardan dolayı baskı gören ve işini kaybeden bir profesördür. Telefonda kendisini savcı ve hakim olarak tanıtan bir grup dolandırıcının ağına düşer. Parasını almak ve çeteyi çökertmek isteyen kahraman, beklenmedik mücadelelere girişmek zorunda kalır.


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz detay eklenmemiş.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?