Despicable Me 4 Türkçe Dublaj İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.2 IMDB Puanı 49 Görüntülenme

Despicable Me 4 Türkçe Dublaj İzle

Despicable Me 4, komedi türünden bir animasyon filmidir. Universal Pictures ve İllumination tarafından dağıtılan yapım, Despicable Me 3’ün devamı niteliğinde üretilmiştir. Film, Türkçeye Çılgın Hırsız olarak çevrilmiş olup Gru’nun yeni macerasını ele alır. Aileye yeni katılan Gru Jr. ve baş düşman Maxime Le Mal, hikayenin etrafında döndüğü karakterlerdir. Siz de Despicable Me 4 Türkçe dublaj izle seçeneğiyle karakterin sevimli dostlarıyla atıldığı maceraya ortak olabilirsiniz.
Filmin Konusu
Türkiye’de “Çılgın Hırsız 4” olarak bilinen animasyonun konusu, Gru ve onun arkadaşlarının yeni maceralarıdır. Gru Jr’ın aileye yeni katılmasıyla birlikte karakterleri bekleyen yeni bir yol görünür. Maxime Le Mal ve onun kız arkadaşıyla düşman olan Gru ailesi, ellerinden kurtulmak için bir kaçış operasyonu başlatmak zorunda kalır. Heyecan dolu kaçış macerasına şahit olmak istiyorsanız Minyonlar 4 izle opsiyonuna tıklayabilirsiniz.
Yapımın Kadrosu
Despicable Me 4’ün yönetmenliğini Chris Renaud üstlenir. Yapımcılar ise Chris Meledandri ve Brett Hoffman’dir. Senarist koltuğunda Mike White ve Ken Daurio oturur. Yapımın seslendirmen kadrosunda Steve Carell, Pierre Coffin ve Kristen Wiig gibi sanatçılar bulunur. Bunun yanı sıra Stephen Colbert, Joey King, Miranda Cosgrove, Sofia Vergara ve Madison Polan da katkı sağlayan isimler arasındadır. Gişede büyük rekor kıran Despicable Me 4 IMDB puanı ise 6,2/10 olarak işlenmiştir.


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz detay eklenmemiş.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?