Megalopolis Türkçe Dublaj İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.0 IMDB Puanı 25 Görüntülenme

Megalopolis Türkçe Dublaj İzle

Megalopolis, ABD yapımı epik bilim kurgu ve drama filmidir. Büyük bir felaket sonrası yıkılan New York şehrini ütopik bir şekilde yeniden inşa etmek isteyen bir mimarı konu alır. Bunun yanı sıra eser, M.Ö. 63’te yaşanan Catalina Komplosuna ve Roma Cumhuriyetinden İmparatorluğa geçiş sürecine gönderme yapar.
Filmin prömiyeri 16 Mayıs 2024'te Cannes’da yapılmış 27 Eylül 2024 tarihinde gösterime girmiştir. Vizyona girdikten sonra ise dünyada sadece 10 milyon dolar hasılat elde etmiştir. Ütopik bir senaryoya sahip olan yapıma Megalopolis Türkçe Dublaj izle seçeneğiyle seyirci olabilirsiniz.
Megalopolis Konusu
Hem eleştirmenlerden hem de seyirci kitlesinden olumlu yorumlar almayı başaran eser, New York’ta meydana gelen yıkıcı bir felaketi ve dağılan şehri ütopik bir dünyaya çevirmek isteyen mimarı konu alır. Üstün bir hayal gücüne sahip olan mimarın ütopik istekleri ise Belediye Başkanının planlarıyla ters düşer. Bunun sonucunda hayallerini gerçekleştirmek isteyen mimarın isteklerini elde etmesi ve gözünün önünde tasarladığı yeni New York’u inşa etmesi pek kolay olmaz. Enteresan epik bilim kurgu eserine Megalopolis izle seçeneğiyle ortak olabilirsiniz.
Megalopolis Oyuncu Kadrosu
Megalpolis’in hem yapımcılığını hem yönetmenliğini Francis Ford Coppola üstlenmiştir. Yapımın oyuncu kadrosundaki isimler arasında ise Adam Driver, Grace VanderWaal, Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Nathalie Emmanuel, Chloe Fineman ve Jon Voight yer alır.


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz detay eklenmemiş.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?