Leydi Di İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
2.5 IMDB Puanı 24 Görüntülenme

Leydi Di İzle

Leydi Di, dürüst bir adamın istemeden kendini bir dolandırıcılık planının ortasında bulduğu sürükleyici bir hikayeyi anlatır. Nevzat Kesik, mesleğine ve ahlaki değerlere bağlı, dürüst bir yeminli mali müşavirdir. Ancak hayatı beklenmedik bir şekilde altüst olur. Manevi oğlu olarak gördüğü muhasebeci Güven'in onu bir dolandırıcılık komplosuna çekmesiyle Nevzat'ın düzenli ve güven dolu dünyası tamamen değişir. Güven duyduğu kişilerin ihanetine uğrayan Nevzat, bir anda kendini karmaşık ve tehlikeli bir oyunun içinde bulur. Leydi Di izle seçeneğiyle başarılı yapıma ortak olabilirsiniz.
Leydi Di Konusu
Leydi Di, normal yaşamında son derece güvenilir olan bir adamın kendini bir anda dolandırıcılık olaylarının içinde bulmasını konu alır. Yeminli bir mali müşavir olarak görev yapan Nevzat Kesik, kendini manevi oğlu sayılan muhasebeci Güven’in dolandırıcılık planları içerisine atılır.
Nevzat’ın müşterisini dolandıran Güven ve en büyük aşkı Maya ise bir kaçış planı oluşturur. Ancak Leydi Di Pavyonun sakinleri ve Aziz'in düşmanları kaçış planını epey zorlaştırır. Olaylardan bağımsız ve suçsuz mali müşavir Nevzat Kesik, bu kargaşanın içinde masum olduğunu ispatlayabilecek midir?
Leydi Di Oyuncu Kadrosu
Leydi Di oyuncuları arasında Maya karakterini canlandıran oyuncu Bestemsu Özdemir ve Güven rolünü üstlenen isim de Safa Sarı yer alır. En önemli karakterlerden biri olan Leydi Di karakterini ise ünlü oyuncu Özge Özder canlandırmıştır.


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz detay eklenmemiş.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?