Cem Karaca’nın Gözyaşları İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.6 IMDB Puanı 131 Görüntülenme

Cem Karaca’nın Gözyaşları İzle

Yönetmenliğini Yüksek Aksu’nun yaptığı Cem Karaca’nın Gözyaşları, usta sanatçının hayatını konu alan biyografi türünde bir eserdir. Eşinin itirazları ile bir süre çekimleri duran, daha sonra tamamlanan yapım, tartışmalar eşliğinde vizyona girmiştir. Anadolu rock müziğin en önemli isimlerinden birinin hayat hikayesine Cem Karaca’nın Gözyaşları izle seçeneği ile konuk olabilirsiniz.
Cem Karaca’nın Gözyaşları Konusu
Yapım, 8 Şubat 2004 tarihinde gözlerini yuman Cem Karaca’nın hayat hikayesini ele alır. Başarılı proje; “Resimdeki Gözyaşları”, “Bu Son Olsun”, “Namus Belası” ve “Tamirci Çırağı” gibi eserlere imza atan efsanenin yaşadıklarını gözler önüne serer. Ustanın bilinmeyen yönlerine değinilen filmde 58 yıllık müzik kariyerine vurgu yapılır.
Başarılar, çatışmalar, sorunlar, zorluklar, mutluluklar ve inişli çıkışlı dönemleriyle yapım hem film eleştirmenlerinden hem de seyircilerden olumlu yorumlar almayı başarmıştır. Cem Karaca’nın Gözyaşları izle seçeneğiyle usta sanatçının yaşamına konuk olabilirsiniz.
Cem Karaca’nın Gözyaşları Oyuncu Kadrosu
Filmin başrolünde ise sinema dünyasının en başarılı isimlerinden olan İsmail Hacıoğlu, Fikret Kuşkan ve Yasemin Yalçın yer alır. Muhteşem senaryosu ve harika oyuncu performansları ile beklentileri karşılayan yapım, her yaştan izleyiciyi kendisine hayran bırakır.
Senaristliğini Özden Uçar ve Onur Böber’in üstlendiği proje, vizyona girdiği ilk günden bu yana büyük bir izleyici kitlesine ulaşmayı başarmıştır. Cem Karaca’nın Gözyaşları izle seçeneğiyle efsanenin bilinmeyen yönlerine tanıklık edebilirsiniz.


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz detay eklenmemiş.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?