Argylle: Gizli Casus İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.7 IMDB Puanı 139 Görüntülenme

Argylle: Gizli Casus İzle

Elly Conway’in kurgusal dünyasının bir anda gerçeğe dönüşmesini konu edinen yapım; eleştirmenlerden tam not almayı başaran casus, gerilim ve aksiyon filmidir. 2024 yılının Şubat ayında gösterime giren ve 100 milyon Dolar’a yakın gişe geliri elde eden hikayeye Argylle: Gizli Casus izle seçeneğiyle ortak olabilirsiniz.
Argylle: Gizli Casus Konusu
Elly Conway, casus romanları yazan başarılı bir yazardır. Kendi alanında başarılı ve popüler bir isim olan ana karakterimiz, kedisi ve evdeki sakin hayatı ile mutludur. Yeni romanı için sevdiği bilgisayarının başına geçtiğinde tüm dünyasının değişeceğinden habersizdir.Conway, yeni romanı için kurguladığı casusluk örgütünün gerçek hayatta karşılığı olduğunu fark eder. Yazdıkları ile gerçek örgütün eylemleri arasında paralellik mevcuttur.
Kitaplarının baş kahramanı olan gizli ajan Argyll, kurgusallıktan çıkar ve gerçek dünyaya geçer. Bu aşamadan sonra ise kahramanımızın sakin hayatı tamamen değişir. Katillerden önde olmak için dünyanın farklı yerlerine gitmesi gerekir. Ancak bunu yapmak için sınırlı zamanı vardır. Farklı konusu ile dikkatleri çekmeye başaran eser, alışılmışın dışındaki akışı ve finaliyle de izleyenleri kendine hayran bırakır.
Oyuncu Kadrosu
Yönetmenliğini ve yapımcılığını Matthew Vaughn’un üstlendiği filmde Bryce Dallas Howard (Elly Conway), Sam Rockwell (Aidan) ve Henry Cavill (Argylle) rol alır. Ayrıca John Cena ve Dua Lipa gibi farklı alanlarda büyük üne sahip isimler de oyuncular kadrosundadır.


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Argylle

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?