Bars İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
2023 IMDB Puanı 114 Görüntülenme

Bars İzle

Yönetmenliğini ve senaristliğini Orçun Köksal’ın üstlendiği Bars, Anadolu’da geçen efsanevi bir dram hikayesini konu alır. 2 Şubat 2024’te gösterime giren film, efsanevi Anadolu Parsını keşfetmek isteyen iki arkadaşın karşılaştığı olay örgüsüne dayanır. Gizem, macera ve dramın harmanladığı yapım, meşhur panterin izini sürenlerin ilgisini çekmiştir. Bars izle seçenekleriyle yapıma ortak olabilirsiniz.
Bars Konusu
Bars, doğa tutkunu Veysel ve Emre’nin anadolu parsını arama yolculuğunu anlatır. Zoolog olan başrol, meşhur canlıyı bulmak için içgüdülerine güvenir. Doğanın korunması gerektiğine dair güçlü inanışları vardır. Emre ise onun en yakın arkadaşı ve aynı tutkulara sahip meslektaşıdır.
40 yıldır ortalarda görünmeyen parsı bulmak için büyük bir heyecan duyar. Arayış içerisinde karşılaştığı birtakım sorunlar ana karakterimizi sorgulamaya iter. Bunun yanı sıra yapımın teması, doğa ve güzelliklere de vurgu yaparak insanların evrenle olan ilişkisi sorgulanır. Efsanevi anadolu parsının keşif yolculuğu aynı zamanda insanın kendini keşfetme yolculuğunun da altını çizer.
Bars Oyuncu Kadrosu
Baş karakteri Veysel’i Münir Can Cindoruk canlandırırken can dostu Emre’ye ise Görkem Kasal hayat vermiştir. Bu ikilinin uyumu, dostluğu ve arkadaşlık çatışmalarını aktarmada etkili olmuştur.
Sezin Bozacı “İpek” rolünü, Ali Seçkiner “Baba” karakterini ve Rüstem’i ise Muttalip Müjdeci oynamıştır. Yapımın kadrosunda yer alan diğer isimler arasında ise Sencar Sağdıç, Serap Üsküplü ve Emin Arın Köksal gibi sinema dünyasının sevilen isimleri bulunur.


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz detay eklenmemiş.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?