Harry Potter 2 Sırlar Odası İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.4 IMDB Puanı 113 Görüntülenme

Harry Potter 2 Sırlar Odası İzle

Fantastik türünün en başarılı yapımlardan biri olan Harry Potter ve Sırlar Odası, serinin ikinci projesidir. Yaklaşık 100 milyon dolarlık bütçeye sahip olan eser, dünyanın dört bir yanında gişe rekorları kırmıştır. Klasikler arasında gösterilen film, 2002 yılında gösterime girmiştir. Sihirli ve sıra dışı olayların yer aldığı yapıma Harry Potter 2 Sırlar Odası izle seçeneğiyle ortak olabilirsiniz.
Harry Potter 2 Sırlar Odası Konusu
Yapım, kahramanımız Harry’nin karşılaştığı zorlukları ve verdiği mücadeleleri konu alır. Harry, sadece zorunlu olduğu için ailesi Dursley’lerin yanında kalmaya devam eder. Dursley’ler ise ana kahramanımıza kötü davranmayı ve onu değersiz görmeyi sürdürür. Harry, yaşadığı bu baskılardan ve zorbalıklardan kurtulmak için çok sevdiği okulu Hogwarts’a dönmek için gün sayar.
Okula dönme zamanı yaklaşan başrolümüz, ani bir haber alır. Bir elf olan Dobby yanına kadar gelerek onu uyarır. Hogwarts’a dönmesi durumunda kendisini büyük bir felaketin beklediğini haber verir. Bunun yanı sıra okuldaki sırlar odası açılmış ve çok karanlık bir güç okula hakim olmaya başlamıştır. Bu olayın ardından Harry, Hogwarts’ı kurtarmak için harekete geçer.
Oyuncu Kadrosu
Yönetmenliğini Chris Columbus’un yaptığı filmin senaristliğini ise Steve Kloves üstlenmiştir. Projenin başrolünde ise Daniel Radcliffe ve Emma Watson yer alır. Başrol oyuncularına ise Kenneth Branagh ve Richard Harris gibi isimler de eşlik etmiştir.


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz detay eklenmemiş.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?