Gökdelen Türkçe Dublaj İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.8 IMDB Puanı 159 Görüntülenme

Gökdelen Türkçe Dublaj İzle

Aksiyon ve gerilim unsurlarını ustalıkla harmanlayan başarılı yapım Gökdelen, eski bir FBI ajanının düştüğü zor durumu ele alır. Bir Amerikan filmi olan eser, 2018 yılında gösterime girmiş ve gişede 300 milyon doların üzerinde hasılat elde etmeyi başarmıştır. Aksiyon, macera ve gerilim filmlerini sevenler Gökdelen Türkçe dublaj izle seçeneğiyle esere ortak olabilirler.
Gökdelen Filmi Konusu
Yapım, işinden ayrılmak zorunda kalan bir FBI ajanının başına gelenleri ve vermesi gereken zor kararları konu alır. Will Sawyer, uzun süre FBI’da görev yapar ve farklı nedenlerden dolayı bir müddet sonra buradan uzaklaşır. Ayrıldıktan sonra ise gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmeye başlar. Farklı ülkelerdeki yapıları inceleyip zafiyetlerini bularak son görevi için Çin’e gider.
Ana karakterimizin Çin’deki görevi sırasında dünyanın en güvenli binası bir anda ateşler içinde kalır. Kimse bu durumun niçin meydana geldiğini anlamaz ve birileri kahramanımızı suçlar. Bu durumdan sonra Sawyer hem yangının nedenini araştırmaya başlar hem de ailesini binadan güvenli şekilde çıkarmak için yollar arar. Araştırmaları, onu hiç tahmin edemeyeceği noktalara götürür. Aksiyon ve gerilim filmlerini seviyorsanız Gökdelen Türkçe dublaj izle seçeneğiyle eserin hikayesine konuk olabilirsiniz.
Oyuncu Kadrosu
Filmin yönetmenliği ve senaristliğini başarılı isim Rawson Marshall Thurber üstlenmiştir. Başrolde ise Dwayne Johnson’a; Neve Campbell, Chin Han, Roland Moller ve Noah Taylor gibi önemli isimler eşlik etmiştir.


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz detay eklenmemiş.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?